Motionsdansen går mot sin final..

 Omtyckt danstillfälle för många BUGG'sare!
 
Någon ny, lite modernare, fox-låt dök upp under första halvan och verkade att gillas.
 
. Nästa söndags Motionsdans blir den sista för säsongen 2013. Själva har vi svårt att fatta hur fort denna hösten dansats iväg. För många av årens deltagare har söndagarnas Motionsdans blivit en kär tradition och även flera av våra nya deltagare har tagit dansformen till sitt hjärta. Så det är nog inte bara för oss som dansuppehållet, har ett visst mått av vemod över sig. 
 
Foxtroten blir skön avkoppling från kursdelens tempo.
 
 Fast vi siktar på fortsättning efter nyår igen, det ju klart. Vi hoppas förstås att Ni åxå ser fram emot en nystart i mitten av januari igen. Samma funderingar angående vårens upplägg, men vi tror det börjar klarna en smula. Hoppas Ni gillar vårens dansupplägg till lika! 
 
 Utökat fox-del verkar gillas under höstens Motionsdans
 
 Först och främst vill vi locka fler deltagare till att lära bugg i BUGG's regi. Varje blogginlägg avslutar vi med en mer eller mindre lyckad lustfikation angående anledning och orsak till buggande hos BUGG's. Självklart skruvar vi till det en smula, men visst tror vi på vårt sätt att lära ut bugg. En buggstil vi tycker passar på dansgolvet när man vill idka traditionell sällskapsdans. Så ett visst mått av allvar ligger det i vår avslutande slogan...
 "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"
 
  
          
 
 Så med siktet på fler buggare hos BUGG's planerar vi en ny Bugg 1:a till vårsäsongen igen. Här hoppas vi förstås på Er hjälp att marknadsföra BUGG's buggkurser, och berätta för Era vänner om vår nystart.
 Vi fortsätter med att lära ut vår bugg från grunden i ett lagomt tempo, vilket vi hoppas Ni håller med om. Sedan vet vi att det är av stor nytta att repetera sin grundkurs, om man känner sig minsta osäker på den delen.
 
 Bengt-Åke och Emelie
 
  Sedan blir förstås en intressant följdfråga vad vi erbjuder Er andra. Nu på söndag slutför vi ju först och främst en trevlig Bugg 2:a! Ett buggäng som lärt sig buggen riktigt bra, upp till sin nivå. Ett steg upp till Bugg 3:an är ett stort steg för gänget tror vi, då det här dyker upp en hel del kluriga buggfigurer som kräver att grunden sitter tveklöst.
 
 Ann-Louise lämnar service-tjänsten och tar en dans med Peter
 
 En DansMix 1 tycker vi kan erbjuda en perfekt bredd på Bugg 2:ans fortsatta dans så här långt. Här repeterar vi Bugg 1 och Bugg 2 och tar upp variationer och finesser. Sedan brukar någon ny variant dyka upp som extra krydda på anrättningen.
 Här lägger vi åxå in en grundläggande träning i den nödvändiga foxtroten. En dansform som utövas till hälften i, så gott som all, sällskapsdans. Så även om intresset så här i böjan inte direkt spritter hos Er här, kan vi lova ett intressant och nödvändigt danskunnande här.
 Sedan dyker fler trevliga inlägg och danser upp. Att Ni sedan får ett oslagbart duktigt dansgäng som läromästare i DansMixen, höjer kursens värde betydligt!
 
 Niklas och Annci samt Jimmy och Emelie
 
 Bugg 4:ans gillar att dansa med BUGG's, tror vi. Vår förhoppning är att vårt upplägg och det trevliga sällskapet av duktiga dansare ska locka till en fortsättning hos BUGG's. Vi ska försöka att leverera några nya varianter även för Er och jobbar givetvis starkt för att leverera skön musik. Vi gör vårt bästa för en trvevlig danskurs hos oss, men mest av allt lockar nog det härliga dansgänget hos BUGG's!.
 Så även Er i Bugg 4:an hoppas vi kunna locka till en fortsättning hos BUGG's med vår DansMix 1...
  
          
 
          
 
 Björn-Ove bjuder Mia på en bugg.
 
 Till vårens planerade DansMix 1 har vi åxå en förhoppning att kunna locka Er som dansat tidigare i annan regi, men som känner sig lockad att prova på BUGG's! Ett val vi starkt kan rekommendera!
 Ett grundkunnande i Bugg är en utmärkt grund för att hoppa med i BUGG's DansMix 1. Ett breddande av Er dans hoppas vi kunna leverera till Er, men även här kan vi lova ett härligt Dansgäng som sällskap!
 Även här upprepar vi vår slogan: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"
 
Ragnhild och Martin samt Andreas och Vanja
  
          
 
          
 
 Lite buggträning inför Cinderella
 
 Med detta upplägg hoppas vi kunna reta Er aptit på danskurs under våren. En vårsäsong där BUGG's jubilerar sitt tionde år av bugg och danskurser! Tio år och en underbar samling av sköna dansminnen!
 
Thomas tar en svängom med Annica
 
          
 
          
     Inge och Ote                                       Bengt-Åke och Annci 
 
 Att Ni sedan förstår att vi fortsätter med vår traditionella Motionsdans, det tar vi för givet! BUGG's Motionsdans tror vi har blivit ett väl inarbetat faktum vid det här laget. Många har redan tagit denna söndags-sysselsättning till sin återkommande trivselmotion. För vilket sätt att motionera skänker på samma sätt "Nytta med Nöje!"
 
 Fortsatt gott om deltagare på Motionsdansen,, ur vårt mått mätt
  
           
 
 Gott om nya fräscha bugglåtar under hösten
 
 Ann-Louise får utsta Buggturs-prov.
 
 Så med detta löfte om ett dansliv efter nyår, hoppas vi att ni ställer kosan mot Syltoppen och BUGG's final av Kurs & Motion på söndag, den 17:e november. Fortsatt kursande som inledning, och givetvis en finalversion av vår trevliga Motionsdans! Väl mött på söndag igen! 
 
Om nu någon skulle missat vårt viktigaste påstående, repeterar vi: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"
 
Hälsar BUGG's / Ulla å Arne
 
PS. Dessutom ber vi att få återkomma inom kort med vår avslutande DansAfton,
"LUSSEDANSEN",
lördag den 23:e nov.
Notera redan nu detta i Er agenda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0