På en visit till Liane.

 Ett glatt dansgäng i Årjäng.
 
 Delar från dansgänget radade upp sig för gruppfoto.
 
 Till förra helgens Lussedans hos oss kom Roger på besök. Roger har dansat med oss tidigare, så därav kom snacket igång om dansliv i stort. Han berättade att det dansades i Liane, strax norr om Årjäng, med ett trevligt dansgäng där. Eftersom egna dans-minnen finns i de trakterna, kändes det verkligen trevligt när Roger tipsade oss om att besöka dem. Så på tisdagskvällen satte vi oss i bilen och ställde in kursen på Liane bygdegård. Utan packning den här gången...
 Ett dansgäng som spritte av dansglädje välkomnade oss genast. Restiden hade dragit ut, så vi kom lagom till första dansen. Gänget hade siktat in sig på bugg, som de åxå hade gått flera kurser i. Så visst blev det fart på dansgolvet. 
 Våra buggstilar har samma rötter, så här stämde kemin fint. Tjejerna var riktigt duktiga, och av Ulla förstod jag att killarna åxå var en kunnig å trevlig ny dans-bekantskap. Även här innebar pausen kaffe och dopp, och trevlig pratstund. Det jag förstod har gänget nyligen startat egen verksamhet, och en spänande "nybyggar-anda" låg i luften. Härliga vibbar från vår egen uppstart för flera år sedan, dök upp i mitt minne!
 Samtidigt berättade vi lite om vår verksamhet, och vi upplevde ömsesidigt intresse om framtiden. Alltid lika spännande att möta människor med samma intresse för dans, så många upplevelser att dela, lyssna till och berätta.
 Fart på dansgolvet igen, i Lianes trevliga bygdegård. Trevlig musik och glada buggare, tänk vad roligt det är med dans. Med några minuters övertid avslutades dansen, och gänget plockade samman sin utrustning. Vi kunde förstås inte låta bli att samla några stycken till ett trevligt gruppfoto från en mycket trevlig kväll! En repris   
 av kvällen funderade vi på redan under hemresan...
 
Stort Lycka Till säger vi till dansgänget i Liane! Hälsar BUGG's / Ulla och Arne

Kommentarer
Postat av: Ote och Inge

Oj det låter ju jätte trevligt.Det är alltid kul att testa nya ställen och träffa nya spännande människor med samma intresse.För våran del blir det givetvis vinterdans på Medis,man kan ju bara inte missa favoriterna Streaplers och Flamingo.Hoppas på många Buggsare denna kväll.

2013-11-29 @ 09:06:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0