Motionsdans, med snar återkomst!

 Dansform med eget schema!
 
Ann-Louise tar en fox med charmig kavaljer. 
 
 Även om våra danskurser gjort final denna kväll, så har vi mer Motionsdans att se fram emot. Ett söndagsnöje, som vi hoppas ska få fortsatt med deltagare, några söndagar till. För även om dagarna fortsätter att vara soliga å fina, brukar kylan komma krypande på kvällskvisten. Då borde det vara skönt med lite värmande dans som avslut på helgen. Å då hälsar förstås BUGG's alla danssugna Välkomna på en svängom.
 
          
 
          
 
          
 
          
 
 
 För visst har Motionsdansen en självklar favoritplats under söndagskvällen. Kursdelen är ett livfullt inslag under kvällen, då det är fart och fläkt över hela golvet. Då sedan Motionsdansen avlöser, sänker sig ett skönt lugn och vi får nytta av allt vi lärt oss om dansandet.
 
 Men fart på buggen är det i alla fall, här med Pernilla och Tommy samt Annica och Roger.
 
 Nej, en söndagskväll utan dans, känns som en fattig söndagskväll! Så känner jag i alla fall, och med mig själv som riktmärke här, siktar vi på mera dans ett par söndagar till.
 Redan nu på söndag bjuder vi på en inledande lättsam repetition av främst bugg, kanske något foxtrot åxå, med start kl. 18.00. Vår förhoppning är att det främst ska locka båda våra kursdelar, till att få dansa tillsammans. En viktig del i att låta BUGG's gänget växa samman till ett gäng. 
 Men givetvis är det ett ypperligt tillfälle för Er som dansat med BUGG's tidigare att repetera buggen på ett trevligt sätt. Sommaren står ju för dörren, och visst passar det utmärkt att friska upp stegen innan utedanserna startar!
 
          
 Emelie tar en svängom med Tommy och Inge
 
 Monika väntar spänt på nya bugg-hyss av Björn-Ove
 
 Sedan är åxå våra Repetitionskvällar ett passande tillfälle att stifta ny bekantskap med BUGG's! Inte alls ovanligt att nya deltagare dyker upp och testar på vårt sätt att dansa. Ett trevligt inslag under dessa danskvällar tycker vi! 
 Därför ger vi en extra Välkommst-hälsning till Er som är nyfikna på BUGG's. Dyk upp strax före kl.18.00, så hänger Ni åxå med på en stunds trevlig träning, på främst bugg! Å sedan ingår ju förstås Motionsdansen i entrén!
 
          
 
          
 
 
 Så sikta därför in Er alla, på mera söndagsdans under några söndagar till uppe på Syltoppen! För efter Repetitions-delen dansar vi traditionell Motionsdans i BUGG's uppskattade stil. Inledning med blandning av fox och bugg, och avslutning med bara bugg. Som vanligt bjuder vi upp till dans kl.19.30!!
 Nu på söndag passar vi förresten på att dansa till spår från Donnez nysläppta platta. En platta vi just lyssnat av och konstaterat en rad sköna danslåtar. Ny och fräsch musik, blandat med lagom många gamla godingar! Precis som det ska vara hos BUGG's!
 
 Thomas och Patricia använder sig av kursdelens "Högerkråka" under Motionsdansen.
 
Så både Ulla å jag Tackar för trevligt sällskap till Motionsdansen i söndags,
och säger Välkomna åter, redan nu på söndag igen!
 
Hälsar BUGG's / Ulla å Arne
Hålltider på Söndag 6:e april
 Syltoppen - Säffle
 
Repetition, av främst Bugg                                    kl.18.00 - 19.30
Motionsdans, i dansant musikalisk blandning       kl.19.30 - 21.00
Samt givetvis kaffe å kaka i pausen!
 
Entré för hela kvällen, endast 50:- /person

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0