Trevlig avslutning på Finalkvällen!

Flera valde Motionsdans på måndagskvällen. 
 
Jo men visst, slöt en hel del upp till Motionsdans.
 
 Att vi har haft en helt sanslöst fin vår, håller nog de flesta med om. Givetvis för detta med sig att det blir lite svårare att locka deltagare till inomhusaktiviteter. Men denna finalkväll kom det riktigt gott om folk, trots ljuvlig vårvärme utomhus. De flesta hade förstås hängt med ända från starten kl.18, men några tog tillfället i akt att 
träffas för sista gången i vår under "Sista dansen med gänget". Så det blev en riktigt trevlig Motionsdans i måndags.
 
 
Trångt och mysigt under dansen. 
 
          
 
          
 
 Tommy och Victoria under söndagsdansen
 
 Denna kväll bjöd vi på idel nya låtar, under Fox/Bugg-delen. Flera band har givit ut plattor i vår, och ur denna samling hade vi plockat guldkornen, enligt oss. Den allra nyaste plattan hade Streaplers släppt under veckan före, och från den spelade vi flera bugglåtar. Enligt vårt tycke, är bugg-låtarna från denna platta strået vassare än fox-låtarna. Men lyssna gärna på plattan själva under våren, det är den verkligen värd!
 
          
 
          
Jan och Susanne                                  Monka och Björn-Ove
 
Årjängsbesök i söndags, Lisbeth, samt Lill-Britt och Lennart i bakgrunden. Trevligt! 
 
Motionsdanserna har varit populära under våren. En stadigt trogen skara har besökt oss, men många har även kommit mer spradiskt när tiden så har funnits. Trevligt åxå att flera har gjort en ganska lång resa för att dansa med oss, något vi uppskattar extra mycket. Kul att Ni gillar att dansa med oss!
 Så därför säger vi ett Varmt Tack till Alla som dansat Motionsdans hos oss under våren!
 
          
 
          
 
Tommy har tagit åt sig många av våra buggturer! 
 
 Motionsdansen är ju åxå tänkt som en förlängning av kurserna, då det passar utmärkt att träna lite extra på kursens nyheter. Vi har ju haft ett ganska rikt utbud av buggturer, vi närmar oss faktiskt 50-talet turer och variationer nu, så uppmaningen blir ju att hitta de buggturer som passar Dej och Din bugg.
 Att lägga alla buggturer på minnet och servera dem under en dans, är nog en orimlig tanke. Fast då dansparen synkroniserar som bäst, går det att få till en både varierad och fartfylld bugg. Något som vi ser bevis på varje danskväll. Återigen, Ni är ett riktigt duktigt Dansgäng! Svårslaget, utan överdrift! 
 
          
 
          
 
          
 
          
 
          
 
Tommy avsutar med "Fallet" för Victoria. 
 
 Själv tyckte jag att Finalkvällen gick ovanligt fort. Men så är det ju när man har kul. Så visst är det med blandade känslor vi säger Tack för kvällens dans, och för hela vårsäsongen dessutom. Det har varit en trevlig omgång igen, och vi hoppas givetvis att Ni tycker detsamma! 
 Det stundar många danser både när och fjärran under sommaren, och självklart är förhoppningen att vi skall ses då och där. För ge Er nu ut i sommar, Ni som lärt Er bugg under våren, och pröva Era vingar vad gäller dans! Vi lovar att det blir en härlig upplevelse! Det är jag säker på att alla våra trogna dansare håller med om åxå! 
 
 Peter och Ann-Louise hjälper oss med den obligatoriska "Sista punkten"!
 
Från Ulla och mej sänder vi ett Stort och Varmt Tack, till alla Härliga Dansare hos BUGG's,
och önskar en Riktigt Trevlig Dans-Sommar till Er Alla!
 
 Hälsar BUGG's / Ulla å Arne.
 
Och för säkerhets skull, avslutar vi med vår sanning: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0