Dags för omstart hos BUGG's!

Dags för en ny kursomgång med BUGG's!
 
Ett collage med sköna bilder från sista kurskvällen!
 
 
 "Hej å Välkomna till BUGG's",
 ..brukar vara en stående inledning på våra kurskvällar! Å det hoppas vi självlart att Ni alla ska känna då Ni besöker våra danskvällar. "Dans med hjärtat" skall vara mer än en slogan hos BUGG's!
 Nu har vi avverkat våra första 6 kurskvällar, och lagt Bugg1 och DansMix1 bakom oss. Två dansgäng har dansat och, vad vi förstår, haft en ganska rolig tid tillsammans med BUGG's och vårt mysiga dansgäng!
 Nu siktar vi på ytterligare en kursomgång, med hela sex kurskvällar.Å kanske är det dags för Dig att dansa med!
 
 Först ut på dansgolvet blir vår Bugg 2:a. Söndag 23:e februari, kl. 16.30 är tiden som gäller här. 
 Här tar vi vid där vår Bugg 1:a slutade och lär oss ytterligare några buggturer inför sommarens danser. Av erfarenhet vet vi att vår Bugg 2.a är en av de allra trevligaste kursdelarna. För Dej som har grunden i buggen, lägger vi till, ett verkligen använbart lager, med figurer i Din bugg! Självklart resonerar vi lite kring buggturerna, och reder ut eventuella frågetecken, samt demonstrerar passande kombinationer.
 En passande grund är vår Bugg 1:a, eller om Du dansat bugg i annan regi, är det alldeles utmärkt att hoppa med här! Vi ger en inblick i BUGG's sätt att dansa bugg och vi tror vi kan ge Dig några nya varianter.  
 Missa inte BUGG's trevligaste omgång med BUGG!
 
Vår DansMix 2 startar vi upp söndag 23 februari, kl. 18.00 på Syltoppen!
 Våra trogna dansare hos BUGG's vet att DansMix 2 brukar ge en omväxlande kurstid. Givetvis är huvudingrediensen Bugg under kvällarna, och gärna då de varianter som hör lite till överkursen, om man säger. Så med DansMix 2 i ryggen har Du lite klurigare varianter i Ditt lager, och kan erbjuda några speciella varianter i Din bugg! 
 Under DansMix 2 brukar åxå andra varianter av dans dyka upp. Vi tycker det är kul att testa nya rytmer, vare sig det gäller  Foxtrot, Gammeldans, Salsa, WestCoast Swing eller Linedance. Bugg är som sagt vår specialitet, men tycker det är trevligt att bredda kunnandet. Att vi sedan har Hjärtligt kul, är ju bara +!
 DansMix 2 är en varierad danskurs, med Bugg som huvudingrediens! Prova gärna!
 
Jubileumsåret 2014, med trevliga aktiviteter!
 
Traditionell Motionsdans kl.19.30, är mycket populärt hos BUGG's!
 
 Varje kurskväll avslutar vi med Motionsdans! BUGG's är en av få kursarrangörer som lägger vikt vid traditionell sällskapsdans! Här har mer än våra kursdeltagare, upptäckt nöjet med dans på orten. 
 Vi erbjuder en välkomponerad låtlista av cd-musik som är passar utmärkt för vår form av dans, som är Fox och Bugg. Här inleder vi denna avdelning med härlig musik för fox och bugg, och övergår sedan till bara bugg, extra tillrättalagt för Er som gillar bugg som motion! Under året hänger förstås vi åxå med i Säffles 50-tals-tema!
 Vare sig Du dansar på våra kurser eller ej, prova BUGG's Motionsdans!
 
 
BUGG's hakar på aktuellt 50-tals tema i Säffle!
 
 Denna kväll med omstart, låter vi kvällens Motionsdans gå i 50-talets anda! Vi har sammanställt en låtlista som till övervägande del andas musikalisk optimism från mitten av 50-talet, och några år framöver. Vi hoppas Ni skall ryckas med i dessa sköna rytmer och ge Er hän i härlig dans! Givetvis är Du välkommen att ekipera Dig i passande klädsel hela kvällen. Vi serverar nostalgiska rytmer även till kursdelen denna kväll!
 Med andra ord: BUGG's Go 50's!
*************************************************************
Omstart hos BUGG's!
 
Dans och buggkurs på Syltoppen i Säffle
Omstart söndag 23 februari 2014
*************************************************************
Bugg 2               16.30
DansMix2           18.00
6x1,5 tim. 250:-
(Båda kurserna 6x3tim. 375:-)
************************************************************
Motionsdans       19.30 - 21.00
Entré 40:-
"Ingår i kursavgiften)
************************************************************'
Varmt Välkomna hälsar BUGG's / Ulla å Arne!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0