Motionsdans som i flydda dar!

 Temadans med rockiga toner.
 
 Ote och John samt Marie-Louise och Stefan 
 
 Under några veckors tid har vi återkommit om vår temakväll med femtiotals-musik. Så Ni har nog blivit väl påminda om evenemanget. Men visst är det värt att notera kvällen lite extra i sin almanacka. För en hel rad sköna låtar bjöd ju 50-talet på. Låtar som håller än idag, även om kvaliteten på ljudet brister som oftast, men kanske är det just detta som skänker charmen i låtarna.
 Denna första, av tre temadanser från 50-talet, försökte vi att erbjuda så många original-artister som möjligt. Tror säkert de flesta av Er kände igen de mesta av låtarna, och i vilket fall som helst dansade Ni verkligen flitigt!
 
          
 
          
 
           
 
           
 
 Som vi nämnt tidigare hade ett antal av dansarna tagit 50-talet ett steg till, och ekiperat sig så tidsenligt som möjligt. Å visst skänkte detta en skön charm åt kvällen, som vi alla uppskattade. Skulle tro att detta taggade fler att ta en djupare titt i mor å fars garderober, till nästa gång vi dansar femtiotal!
 
Skönt sväng till gamla toner under söndagskvällens Motionsdans. 
 
 Karlsten och Josefin i skön stil!
 
          
 
          
  
          
 
  Även några av våra tidigare kursdeltagare, hade hörsammat inbjudningen och passade på att lyssna och dansa till kvällens retro-musik. Jättekul att Ni håller koll på blogg och facebook, även om Ni gör uppehåll i kursandet, och väljer att besöka oss vid passande tillfälle. Vi Tackar för besöket, och  Ni är så Välkomna så, när Ni kommer!
 
Ja visst är det svårt att låta bli å va glad, när det ska dansas rockig bugg!
 
          
 
          
 
Bengt-Åke och Victoria
 
Roger och Lotta
 
          
 
Som sagt var söndagens tema-dans, den första av tre tillfällen att uppmärksamma Säffles 50-tals tripp. Hos BUGG's räknar vi med att göra en repris på femtiotals-inspirerad Motionsdans redan den 23 mars. Ett liknande upplägg, även om vi fortsätter att söka upp fler gamla godingar. Vi väntar nu på fler plattor med nostalgisk musik.
 
  
 Thomas och Anna samt Lars-Erik, med något skymd, Vanja strax bakom.
 
          
 
          
Fina ungdomar i rättan stil, Johan och Susanna 
 
  
 Duktiga Johan och Josefin 
 
 Den tredje och sista kvällen när vi uppmärksammar 50-talet, går av stapeln lördag den 12:e april. Då är de ordinarie kurserna över, och vi dansar en avslutande Dansafton för i vår. Då samlar vi både originalartister och flera av alla bra cover-versioner på dessa låtar från rockens ungdom.
 Den kvällen inleder vi för övrigt med en "Workshop", (kurs) i bugg. Där kan intresserade prova på detta med grunderna i bugg, och sedan givetvis få dansa med oss under den följande Dansaftonen. Här hoppas vi förstås att Ni lägger ett gott ord om BUGG's och verksamheten till Era vänner, så kanske De vill testa på detta med BUGG!
 
          
 
           
Härligt retro-par, Josefin och Björn-Ove  
 
 Javisst gav kvällen både ögon- och öron-godis i härlig stil!
 
 Därför kan vi summera kvällen som en trevlig och lyckad Motionsdans, och hoppas förstås att Ni håller med!
Nästa söndag ser vår Motionsdans lite mer traditionell ut, då musiken till största delen består av bekant dansmusik. Vi lyssnar då lite närmare på den nyutkommna plattan med Claes Lövgrens orkester, som innehöll en del fina spår. Till dess önskar vi Er en fortsatt fin vecka, och återkommer på bloggen inom kort! 
 
Hälsar BUGG's / Ulla å Arne
 
Till vilken musik det än ska buggas till, så: "Ska de va bugg-ska de va BUGG's!" Det är rätt musik!

Kommentarer
Postat av: Ote & Inge

Ännu mera härliga bilder.

2014-02-27 @ 19:57:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0