Motionsdans a lá Dansband.

Vi diggar dansband igen!
 
           
 
          
 
 Mysigt med söndagsdans!
 
 I denna tid av tema-danser, känns det lite nytt att få spela dansband igen. Förra söndagen tog vi del av Säffles 50-talstema, och hade samlat på oss en diger samling med den tidens populärmusik. Så då var det dans, fox och bugg, till sköna evergreens inom rock-gengren. En kul kväll, som vi siktar på att ta i repris den 23:e mars.
 Som vi säger: "BUGG's go 50's!"
 
 Ann-Louise och Peter diggar dansband igen.
 
          
 
          
 Tommy och Victoria                          "Danslärar'n" och Ote
 
  Så i söndags lät vi vårt ordinarie tema få stå som riktmärke, och vi spelade dansband för Er hela kvällen. Nu tycker vi inte detta är något negativt på något vis, nej dagens aktuella dansband håller en bra klass överlag, tycker vi. Särskilt spännande är alla nya band som dykt upp, och levererar mycket bra och dansbar musik.
 Därför kändes det trevligt att kombinera ihop en låtlista av traditionell dansmusik till Er denna söndag. Sedan lyssnade vi lite extra till Claes Lövgrens senaste cd-skiva, som kom ut förra veckan. Här fanns det några spår vi gillade lite extra och dem lät vi Er dansa till. 
 
 Björn Ove har tränat "trasslet" med Annica och Monika under en tid nu,
och tror faktiskt det börjar trassla upp sig nu...
 
 Här hos oss i BUGG's köper vi som regel all musik, främst som cd-skivor. Lite otidsenligt i och för sig, när säkerligen den mesta musiken idag laddas ner, mer eller mindre tillåtet. Visst, vi köper åxå musik via I-tunes, som är ett både ekonomiskt och praktiskt sätt att handla musik på. Här hittar vi ofta låtar som inte finns i ordinarie handeln. 
 Men som sagt, mesta musiken köps som cd-skivor, vilket känns bra, för på så sätt hoppas vi att gynna dansbands kulturer till en liten del åtminstone. Sedan har ju åxå musikbranchen en avgift för att man får framföra musiken. Lite omkostnader i och för sig, men så är regelverket, och det är bara att gilla läget, om man säger. Därför känner vi oss nöjda i att kunna presentera ny och fräsch dansmusik till Er under våra danskvällar!
 
          
 
          
 Susanne och Jan avslutar helgen med Motionsdans hos BUGG's!
 
 Nästa söndag siktar vi på ny Tema-kväll hos BUGG's! Lördagskvällen bjuder på final i Svenska Melodifestivalen, och Schlagern är på allas läppar. Därför känns det än mer aktuellt att plita ihop en låtlista till Motionsdansen, som riktigt ångar av schlager! Boka därför redan nu upp Er till söndagens Motionsdans hos BUGG's, vi siktar redan nu in oss på förra årets lyckade danskväll i Schlagerns tecken!
 
 Nu "lutar" det åt avslut på söndagskvällen"
 
 Vi sätter punkt för referaten från söndagens Kurs och Motion hos BUGG's och siktar in oss på schlagerlistan samt en samling fina foton från onsdagens "Dans-café" på Lindbackens ålderdomshem. Bilder som vi inom kort tänker lägga ut på bloggen. Därför hoppas vi på snart återseende på den aktiva danssidan, BUGG's-blogg! 
Hälsar BUGG's / Ulla å Arne
 
För gemytlig dans i stora drag, men speciellt då det: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"

Kommentarer
Postat av: Ote och Inge

Dom som inte ha provat Buggs har gått miste om många roliga och svetiga danskvällar tillsammans med många goa dansvänner. Ser framemot bilderna från gårdagens trevliga dansuppvisning på Lindbacken.

2014-03-06 @ 06:17:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0