Motionsdans, en stående punkt hos BUGG's!

En mysig dans hos BUGG's 
 
 En foxtrot med Lennart och Lisbeth
 
 Söndag och dags för Motionsdans hos BUGG's igen. Kanske veckans bästa stund. I vilket fall som helst väntar i alla fall jag på detta fina tillfälle för dans, tror att några till håller med mig.
 
          
Robert tar tillfälle att träna mer på dans, här med Lena.
 
 Extra kul är det när kursdeltagare från första kursdelen kommer och dansar lite mer. Ni vet väl att Motions-dansen ingår i Er kursavgift! För en stor anledning till Motionsdansens vara, är ju för att få tillfälle att träna på kvällens nya figurer. För att få dansen att fungera, krävs träning, finns ingen genväg här. Några har dansen i blodet med en gång, och några får träna lite mer för att få sin dans att fungera. Men utan träning, ingen bra dans. Så ta en titt upp till oss igen kring halv åtta-snåret, å ta ett par danser till.
 
          
 
 Sedan är Motionsdansen ett ypperligt tillfälle att lysna på skön dansmusik. För vi lägger en hel del möda på att få till en bra låtlista till Motionsdansen varje söndag. En hel del gamla godingar dyker förstås upp under dansen, men åxå en hel del färska låtar. Vi köper in det mesta som ges ut i dansgenren, och från detta bibliotek väljer vi ut de låtar vi tycker är bäst att dansa till. Så dansar Du med under BUGG's Motionsdans, får Du lyssna till bra och modern dansmusik, utöver dansen....
 
          
Lennart och Inga-Lill                                  Tommy och Victoria
 
Några nya plattor damp ner i brevlådan onsdags. Äntligen om Holidays senaste CD, som vi väntat på någon vecka nu. Lite strul med leveransen hade vi hört, men nu ligger den på köksbordet och väntar. Spännande! Samtidigt kom åxå Drifters nya platta, även Jannez har släppt en ny. Jannez har varit ett fräscht buggband med sköna låtar. Larz-Kristerz kommer åxå med en ny CD, och stilar på omslaget med nostalgisk dress.
 Så en hel del låtar att lyssna igenom, takta och förhoppningsvis kunna presentera till söndagens Motionsdans för Er. Så bara det är en god orsak att besöka oss på söndag kl. 19.30! Välkomna!
 
 Karlsten med en något yngre Dansare.
 
 Sedan vet Ni väl att det går utmärkt att bjuda med någon Dansvän till BUGG's Motionsdans. Som vi sagt ingår Motionsdansen för Er som betalt någon kursavgift. Men om någon kommer upp till oss bara för att Motionsdansa, tar vi en liten avgift på 40:- för enbart Motionsdans. Några brukar komma varje söndag och ta en svängom med oss, men fler är naturligtvis Välkomna!
 
 Peter och Ann-Louise
 
 Allting har ett slut, även trevliga danser. Vi sällar oss till Peter och Ann-Louise och vinkar adjö för denna kväll. Lyckligtvis är det bara en vecka tills vi träffs igen, på mera Motionsdans hos BUGG's!
 
Hälsar BUGG's / Ulla å Arne.
 
Kurs eller Motion, kvittar. För: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0