TACK, till alla våra Dansvänner!

Ett värmande Tack från våra Dansvänner!
 
 Martin och Stefan (bakom kameran) överlämnade en välfylld presentbox!
 
 Åter en gång stegar ett par av våra Dansvänner fram och tar över mellan de båda kursdelarna, under söndagens final på buggkurserna. Nu ville de göra sig till representanter för höstens deltagare, och överlämna Julgrupp och Presentbox, som var till bredden fylld med godsaker. En mix som kommer väl till pass i juletider!
 Ulla och jag vill givetvis uttrycka vår stora Glädje, och varma Tack för denna uppskattning! Som vi förstår har Ni samlat till denna present under kvällarna, och lyckats hålla proceduren väl hemlig. En trevlig höstomgång är till ända, och juluppehåll står för dörren. Vi passar därför redan på att önska God Jul och Gott Nytt År, för Er som inte kommer på vårt DansCafé nu på söndag!  
Hälsar BUGG's Ulla å Arne

Kommentarer
Postat av: Ote och Inge

Det är vi som ska tacka för en trevlig säsong även om vi bara är med på motionen. Utan våra entusiastiska kursledare hade vi inte kunnat ta ett buggsteg.. ni gör så mycket trevligt för oss danstokar och det är det som gör att man trivs och återkommer år efter år. Inte att förglömma alla goa dansare man har lärt känna under årens lopp..några umgås man med även utanför dansgolvet. Goa härliga vänner som man har lärt känna här på Syltoppen.Stort tack till Ulla och Arne för denna säsong. Väl mött på Söndag.

2014-11-27 @ 19:46:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0