Andra omgången Buggkurser hösten 2014.

Omstart för Buggkurserna.
Nu på söndag, 19 oktober, dansar vi igen
Syltoppen i Säffle
Våra tider:
Bugg 2....................kl 16.30
Bugg 3-4..................kl. 18.00
samt
Motionsdans kl. 19.30 - 20.30
-----------------------------------------------
Vår "Bugg 2.a" är en direkt fortsättning på nyss avslutade Bugg 1:a. Bugg 2:an är åxå en utomordentligt passande för Dej som vill Friska upp Ditt buggminne, men redan kan grunden i bugg. Här tränar vi och dansar våra buggturer i ett sansat tempo och ger deltagarna möjlighet att träna in sina nya varianter.   BUGG's Bugg 2:a kl. 16.30! 
----------------------------------------------
BUGG's "Bugg 3-4" tar vid där vi slutade med "Bugg 2-3". En ovanligt trevlig och varierad buggkurs, där vi blandar buggturer ur flera buggkurser. Vi repeterar och passar in trevliga kombinationer, i ett lite raskare tempo, samt tar itu med de där lite klurigare varianterna. Ett genomgående tema för våra buggkurser skall vara "Dansglädje", vilket dessa kursdelar stått som ett strålande exempel på. Gillar Du lite mer avancerad bugg, ska Du komma kl.18.00 
------------------------------------------------
Hos BUGG's avslutar vi varje kurskväll med Motionsdans, en trevlig tradition tycker vi. Motionsdansen ingår för Er som betalt kursavgift, och för Er andra tar vi 40:-. i entré. Vi blandar som vanligt fox och bugg som inledning, varpå vi som avslutning dansar bara bugg, till ett lite raskare tempo! Du som gillar att dansa kommer: kl. 19.30.
 
Vilken del av vår Verksamhet Du än väljer, är Du alltid Hjärtligt Välkommen till BUGG's!
 
"Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"                        Hälsar BUGG's / Ulla å Arne
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0