Motionsdans denna sista september-söndag.

 Sol, Söndag och Motionsdans!
  
          
 
          
 
 Emelie bjuder Tommy på svängom.
 
 Vi lämnar sommaren definitivt, när vi dansar septembers sista Motionsdans. För den skull säger vi inte nej till några soliga och varma dagar under oktober. Nej, de är mer än välkomna i alla fall.
 Dock närmar sig hösten med stora steg, å visst är det väl då som dansen verkligen lyser upp denna mörka tid. Dansen är åtminstone för mig, den sysselsättning som gör vinterhalvåret en hel del kortare. Å något att längta till dessutom!
 
Linda tar pause med grytor å blöjor, söndags-dans med bl.a. Inge istället.  
 
Både Patricia och vi andra gillar att Tommy kommer till BUGG's!
 
  BUGG's Motionsdans ska vara en avslappnad historia. Inte musikaliskt, om Ni förstår vad jag menar, nej musiken ska det vara både fart och sug i. Men det ska vara avkopplande att dansa på vår Motionsdans. Många är traditionella gäster hos oss, och har dansat här flera år nu. Andra har besökt oss kortare tid, men ser ut att gilla upplägget hos oss. Självklart hälsar vi ytterligar Dansgäster Välkomna att prova på BUGG's. Gillar Du dans, tror vi att Du gillar BUGG's! Så enkelt tror vi det är! 
 
          
 
           
 
 Visst "Lutar" det åt rätt håll!
 
 I söndags passade vi på att lyssna lite extra till Elisas nya cd, med namnet: "Det ska va lätt". Härifrån dök det upp helt färska låtar, passande både Fox och Bugg. Elisas har skaffat sig ett eget sound, och detta kände vi igen, även i denna platta. Nya låtar varvades med kända evergreens, och Ni såg ut att gilla kompotten. 
 Nu får vi ge oss till tåls en dryg vecka på nya låtar, tills Highlights släpper sin nya platta. Ska bli spännande att se vad bandet presenterar för oss då!
 
          
Bengt-Åke och Lena                              Veijo och Linda 
 
 Emelie och Tommy får bilda slutvinjett för denna danshelg.
 
 Ulla och jag sätter härmed punkt på referaten från helgen som gick, och hoppas Ni gillade bilderna. Givetvis laddar vi kameran och siktar på nya trevliga dansbilder nästa söndag igen.
 En liten påminnelse till våra Dansvänner i Bugg 1:an, om att vi planerar ett gruppfoto på söndag för Er grupp. En liten tradition vi haft sedan, så gott som, starten för BUGG's 2004.
 Vi önskar en fortsatt trevlig vecka till Er alla, och hoppas på återseende på söndag! 
 
Hälsar BUGG's / Ulla å Arne
 
Om vi säger: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!" tror vi de flesta dansare håller med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0