Äntligen dags för BUGG's igen!

Får vi lov att försöka lysa upp höstmörkret åt Er en smula?
 För visst kan man känna en viss sorgsenhet när kvällarna mörknar allt tidigare, och sköna sommarkvällar blir ett minne blott. En tid att krypa inomhus och vänta på en ny vår...
 Tja, eller att lysa upp hösten med lite dans hos BUGG's istället! Vi är ganska säkra på att flera av våra trogna Dansare ser hösten an med förväntan, för då är det dags med mera dans hos BUGG's!  Så varför inte göra oss sällskap på Syltoppen i Säffle, samt vårt härliga Dansgäng, och göra hösten 2014 till något alldeles extra!
 
Peter och Ann-Louise väntar på mera dans!
 
 Söndagskvällarna startar vi upp med vår traditionella nybörjarkurs i bugg! Här bygger vi buggen från stadig grund, och ger en inledning med grunden i denna trevliga dans. Väl avpassat för absolut nybörjare. Att sedan mer vana buggare brukar hänga på och ge nyttig vägledning, ger kursdelen än mer värde! 
 Här lär vi oss bugg som passar för traditionell sällskapsdans, och vi kan lova att Din resa i dansens värld får bästa start! 10 år med buggkurser hos BUGG's har gett oss en god erfarenhet. Vi kan lova en jättekul höst med mycket bugg och en stor portion dansglädje! Välkomna till Syltoppen i Säffle kl. 16.30 söndag 7:e september!
 
Glädje i dansen för Susanne och Jan!
 
 Vår första fortsättningskurs får ett lite nytt upplägg. Traditionellt kör vi här en bugg 3:a, men i år tänkte vi att blanda in lite repetition åxå. Av erfarenhet vet vi att många känner sig lite för ringrostiga att starta upp med en ren bugg 3:a som inledning på hösten. Så varför inte "softa" till det en smula och repetera lite som inledning!
 Vi dammar av buggminnet och blandar in lite basträning av buggen, kan kännas skönt så här i början, tror vi. Så här träffs förstås det gamla BUGG's-gänget igen, och hälsar givetvis alla nya Dansvänner välkomna till en perfekt introduktion av BUGG's sätt att dansa bugg! Här hälsar vi både gamla och nya Dansvänner Välkomna till "Dans Med Hjärtat" hos BUGG's, hösten 2014. Syltoppen i Säffle 7:e sept. kl. 18.00 är plats och tid som gäller!  
 
Visst väntar Anna och Martin på mera bugg!
 
 Som vanligt avslutar vi kvällen med lite Motionsdans igen! Här blandar vi foxtrot och bugg som inledning, precis som på en "riktig" dans. En del av kvällen som vi vet gillas av de allra flesta! Kring halvtid växlar vi över till bara bugg, och låter tempot stiga en smula, allt för att ge motionen en extra skjuts. Samtidigt ger denna del av kvällen nyttig träning i både fox och bugg, bara det en god anledning att utnyttja kvällen fullt ut!
 Vi planerar minst en timme mellan 19.30 till 20.30 åt denna aktivitet, men är det fart på dansgolvet ligger förstås några extra låtar på lut...
 Motionsdansen ingår för Er som betalt kursavgift, men enbart Motionsdansare är förstås åxå välkomna och betalar då 40:- per kväll. 
  
Pernilla och Veijo under vårens bugg.
 
 
Mycket kul under våren för Tommy och Victoria.
 
 Hos BUGG's sätter vi dansglädjen i första rummet! Våra kurskvällar skall innehålla en god portion glädje och trevnad! Detta skall givetvis inte ge avkall på vår målsättning att lära ut den bästa buggen noggrant, något vi lägger stor vikt vid! Hos BUGG's väntar ett stort förråd av buggturer, för Dig som hänger med på alla våra kursdelar. Resultatet ser vi varje kväll då våra buggare presterar bugg av bästa klass, något vi både njuter av att se, och visst, känner en hel del stolthet av. Det är ett duktigt Dansgäng hos BUGG's! 
 Hos oss lägger vi åxå vikt i att bjuda på bra dansmusik! Visst spelar vi gamla godingar, men dessa ska åxå blandas upp med ny och fräsch dansant musik! Ett faktum vi hör gillande ord som oftast!
 
 Välkomna hälsar BUGG's!
 Ulla å Arne!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0