Kul att det står dans på schemat igen!

 Kanske veckans höjdpunkt?
 
 Annica och Bengt-Åke väljer Motionsdans, så klart.
 
 När vi stänger dörren för sista gången efter vårterminen, brukar vi säga att: "-I sommar ska vi verkligen ut å dansa mycket!"
 Så kommer sommarbestyren och allt för lite sommar-dans, tyvärr. Att sommaren är för kort och alla åtaganden är för många, tror jag flera av Er håller med om. Vips så är det höst och av alla planerade danser, läggs ett knappt handfull danser till i dans-minnet.
 Därför tycker åtminstone jag att höstens Motionsdanser känns mycket Välkomna. Hoppas Ni håller med! 
 
          
 
          
 
          
Marie-Louise tar en foxtrot med Tommy 
 
 Så av veckans händelser, kommer söndagens Motionsdans på Syltoppen på högsta position. Åtminstone om Ni frågar mig. Redan på torsdagskvällen före, pusslar vi ju samman en låtlista för söndagskvällen. Traditionsenligt inleder vi dansmusiken med en blandning av fox och bugg.
 Torsdagskvällens låt-kombinerande inleds med att hitta några sköna foxlåtar. Själv är jag svag för fox-låtar som bryter en aning från invand dansmusik. Många av våra duktiga dansband gör jätte-bra covers på kända låtskatter, och här botaniserar vi gärna. Därför dyker en och annan sådan upp under Motionsdansen ibland. 
 
Emelie, som är lite av en mascot hos BUGG's, tar en dans med Bengt-Åke. 
 
 När Fox-låtarna känns rätt blandat, mycket nytt å någon gammal, klickar vi fram till vår samling med bugg-låtar. Här har vi samlat ett ganska stort bibliotek med bra låtar, så här borde det inte vara svårt att hitta de rätta bitarna.
 Nej, svårigheten är nog mer att vi inte kan ta med fler. Även här har nya låtar företräde, även om gamla godingar platsar fint. Fast viktigast är att de ska ha skönt bugg-sug. Naturligtvis efter vårt tycke, men vi hoppas självklart Du håller med!
 
          
 Ann-Louise i bugg med både Peter och Bengt-Åke
 
 Vi önskar att vår Motionsdans ska fylla flera syften. För det första ska den ge lite extra träning för våra kursdeltagare. Som vi sagt tidigare,finns ingen genväg till bättre bugg, än idog träning. Därför uppmanar vi våra kursdeltagare att ta vara på tillfället, Motionsdansen ingår ju dessutom i Er kursavgift! 
 
 Pierre och Elin buggar i förgrunden.
 
 Utöver detta kan vi ju konstatera att det inte är särskilt ofta det bjuds på dansmöjligheter i bygden. Ibland glimmar något dansband förbi vår ort, men något speciellt stående dans-evenemang i närheten lyser mest med sin frånvaro.
 Här hoppas vi att BUGG's Motionsdans kan fylla en liten lucka åtminstone. Regelbunden dans, gör dansen till det naturliga umgänge, vi vill att dans ska vara. Dans ska bara vara kul!
 Därför Välkomnar vi inte bara våra kursdeltagare, utan även alla andra som gillar att dansa. Låt Din söndag bli veckans höjdpunkt med dans!
 
          
 
 Självklart ska det tränas bugg i tid!
 
 Sedan är det ju bara så trevligt att umgås med BUGG's sköna Dansgäng. Ett Dansgäng, vi gärna vill utöka med alla som gillar dans på ett avslappnat sätt! Dansant musik i trevligt gemyt! Å Du, självklart står kaffepannan på...
 
          
 
 Stefan och Marie-Louise missar ogärna dansen.
 
 Lite bus i dansen ibland...
 
 Därför sätter jag söndagens Motionsdans hos BUGG's bland veckans absoluta höjdpunkter, som man sällan missar. Om jag inte missminner mig, fick jag stå över en Motionsdans på grund av ryggskott för 7-8 år sedan. Men på totalt 20 års dansande är det väl inte alltför ofta... Så siktet är inställt på söndag igen! Du åxå?
 
 Hälsar BUGG's / Ulla å Arne
 
 Som gärna sammanfattar det hela med: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0