Motionsdans, nästan som vanligt!

Välkomna till Motionsdans hos BUGG's!
 
          
           Inge bjöd Lotta på lite foxtrot             Undertecknad haffade Annica till en dans
 
 John diggar både dans med Lena, å musiken.
 
  Ja, så kunde vi äntligen säga Välkommen till Motionsdans hos BUGG's igen! Riktigt trevligt att få ta sig en dans med Dansvännerna, till sköna tongångar. Även om förändringens vind möblerat om en smula så är trevnaden med alla Vänner lika härlig som tidigare. 
 
Lisa tittade upp till Syltoppen...
 
 Å visst skulle Karlsten få sig en bugg förstås!
 
 Jo vi har ju förändrat upplägget en smula. Tidigare dansade vi ända till klockan 21, men visst har det märkts att orken tryter en smula sista halvtimmen. Vi håller ju ett gott tempo, och en och en halv timme med energisk kurs före, med Motionsdans på det, känns en del. Därför har vi kortat ner Motionsdansen till en timme, men långt ifrån dämpat tempot för det. Själv tyckte jag det kändes som en timme med (skit-) bra musik hela tiden, och ett bugg- och dans-sug hela tiden!
 
          
 Både Karlsten och Tommy bjöd upp Veronica på bugg.
 
 Annci och Niklas kom upp till Motionsdansen.
 
  Men visst betyder det en del för oss själva, att få packa ihop en halv timme tidigare åxå. Klockan tickar snabbt iväg medan vi samlar ihop våra pinaler och packar bilen. Så blir det ju en ur- och inpackning när vi kommer hem åxå. Det har sällan varit före halv elva på söndagskvällarna vi satt oss ner och sammanfattat danskvällen. Detta har nog varit den stora orsaken till förändringen.
 Dock såg inte detta ut som det gjorde söndagens Motionsdans mindre intensiv för det. Snarare tvärt om. Nu gavs det så kallade järnet hela tiden, buggen smiddes med het musik och rytmen bankade taktfast på Syltoppen. Så sammanfattningen blev idel plus i kanten!
 
          
       Lotta och Peter                                        Pernilla och Tommy
 
          
Bengt-Åke och Elin                                   Niklas och Annci
 
 Inge bjuder Emelie och Ote på dubbelbugg, förstås!
 
          
 
          
Magnus och Jenny                               Veronica och Karlsten  
 
 Därför kan vi med gott samvete avsluta dans-dagboken på söndagskvällen med en "Lyckad Premiärkväll" som sista notering. Vi noterar söndag den 14:e som nästa Kurs å Motion, borstar bort några brödsmulor och lägger samman dagboken, trött men riktigt nöjd!
 En Kurs- och Motionskväll som andades fart och fläkt, och en avslutande Motionsdans som kändes ända fram på måndags-förmiddagen! Kort sagt en, som vanligt, trevlig kväll med Gänget hos BUGG's!
 
Hälsar BUGG's/ Ulla å Arne
 
Och sammanfattar premiärkvällen med: "Ska det va bugg, ska det va BUGG's!" Om nu någon missat detta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0