Valdags-Motion.

Vår variant av SöndagsMotion
 
 Lättsam stämning hos BUGG's Motionsdans.
 
 Visst var söndagen både spännande och en riktig rysare på sina håll. Hos BUGG's släppte vi loss på vårt eget vis och lätt nagelbitandet få vara någon timme till. För vi tog några extra danser istället. Å visst var det några fler som prioriterade dans framför tv'n på söndagskvällen.
 
 
Inge och Ote söndagsdansar
 
Som vanligt blandar vi fox och bugg som inledning på kvällen.
 
 Eftersom vi kortat ner Motionsdansen lite grann, försöker vi verkligen presentera de absolut bästa låtarna under den tiden som står till förfogande. En hel del nya plattor har dansbanden gett ut under året, och självklart försöker vi plocka en stor del från dessa alster. Även om några band haft skiftande kvalitet på årets utgåvor, sorterar vi förstås efter vår smak och spelar upp de bästa låtarna. I vårt tycke...
 
 
 Lotta och Bengt-Åke
 
 Naturligtvis blandar vi in några fox'ar som inledning på Motionsdansen.  Hos oss dansar vi traditionell foxtrot, något som har blivit en vana hos oss. Nya varianter på dansstilen har dykt upp under senare år, och förstås funnit sin publik. Likaså inom buggen, där en mer "sport-bugg" funnit sin krets av utövare.
 Båda sidor gillar förstås sin variant och hävdar dess fördelar. Själva gillar vi förstås vår traditionella stil, som vi finner, passar oss bra, och även passar bra som sällskapsdans där vi skiftar danspartner hela tiden. Tycker vi...
 
               
 Emelie bjuder Martin på lite dans.
 
 Under sista tredjedelen av kvällen låter vi som vanligt tempot stiga en smula, och låter dansen få sin prägel av Motion. En Motionsform som både vi och våra Dansvänner gillar skarpt.
 Tja, just nyss har vi sammanställt söndagens låtlista, som nu ligger klar i vår dator. Som vanligt en smakfull blandning av gamla godingar och sprillans nya låtar. Precis som det skall vara hos BUGG's. Välkomna på söndag och lyssna på resultatet!
 
Hälsar BUGG's / Ulla å Arne
 
"Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"   -En slogan med stort mått av sanning...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0