En värmande dans!

Söndagsdans med skönt tema!
 
 Smäktande tongångar passar fint till lite fox.
 
 Ja visst var det skönt att dra sig inomhus i värmen. April-söndagen bjöd på riktigt kyliga vindar, så den där mysiga vårvärmen lyste med sin frånvaro. Tyvärr. Till och med Ullas grillbriketter blåste ut, och gav de sista korvarna på grillen lite klent med värme. Så visst lockade en värmande dans i dubbel bemärkelse!
 
          
        Ote och Inge                                 Victoria och Fredrik
 
 Riktigt gott om Dansvänner från vårens Kurs- och Motionsdelar.
 
 Den  största delen av vårens deltagare i Kurs och Motion hos BUGG's dök upp till vår finaldans i söndags. Riktigt trevligt tycker vi! Kul att få ta en sista dans och växla några ord innan sommaren med, förhoppningsvis, en hel del dans står på tur.
 Kanske hade vi hoppats på några fler dansare från tidigare kurser under åren. Det har ju faktiskt cirkulerat ganska många under årens kurser hos oss. Men så blev det, våren är en häktisk tid för många och mycket skall prioriteras. Men jag tror bestämt att vi som dansade tillsammans gillade kvällen i stora drag!
 
 Carina och cool Karlsten tog fasta på kvällens musik-tema.
 
          
             Peter och NIna                              Marie-Louise och Martin
 
          
 Anna och Stefan                             Roger och Maria
 
 Veijo bjöd med vännen Marianne från Torsby. Trevligt!
 
 
          
 Andreas och Ote                                   Victoria och Tommy
 
          
 Anna och Lennart                                      Linda och Martin
 
 Alltid en skön tid när vårsolen hälsar på oss på dansgolvet!
 
 Kvällens tema med "Dance, Rock & Cars" gällde ju både ute och inne, om man säger. Utomhus var ju tanken att Ni som hade körklara fordon av lite mer udda slag, skulle kunna visa upp dem på parkeringen, och givetvis åxå skapa stämmning enligt temat. Så trots vädret, dök en hel del pärlor upp. Tack till Er!
 
När det stundade bugg blev det fart på gänget!
 
 Fredrik och Veronica samt Pernilla och Karlsten dansar fartfylld bugg.
 
 Inomhus var tanken att musiken skulle, i alla fall delvis, ge lite nostalgi åt kvällen. Många av låtarna vi spelade hade vi plockat från mappen vi kallar -50's. Måhända ett lite missvisande namn, då många av låtarna har rötter i 60-talet. Men visst platsar, t.ex. Beach Boys, i den samlingen av musik åxå!
 Sedan har vi många låt-favoriter i andra artister åxå. Bruce Springsteen är en av våra favoriter, där några dansband gjort egna sköna covers på hans låtar. Även Gazoline, med Kim Larsen, har några låtar med härliga vibbar, som gjorts lite mer dansvänliga av kända dansband. Bland annat. Det vi hört, har i alla fall varit gillande av kvällens dansmusik, och full fart på dansgolvet var det utan tvekan! Ett gott tecken om något!
 
 Martin bjuder Marie på några buggturer
 
 Härligt med svängande kjolar i buggen!
 
 Att sedan några av Er även tagit till sig kvällens tema i Ert klädval, är extra kul! Jeans och prickiga kjolar ger åxå känsla från en fin och svunnen tid. En extra eloge till Er!
 Detta har vi ju uppmärksammat under några kvällar förra året, när hela Säffle föresten gav 50-talet en repris i flera evenemang. Vi i BUGG's gjorde ju en trevlig och uppskattad dansuppvisning på Lindbacken, där vårdtagarna verkligen rockade med under dansen!
 
          
 
          
 
          
 En i sanning härlig bildsvit från söndagens finaldans!
 
 Det var fart på dansen under hela kvällen.
 
 Visst blir det så att några har annat för sig på söndagskvällarna i vanliga fall. Arbetsdag stundar och mycket skall förberedas, så efter kursandet droppar några vanligtvis av, och styr hemåt istället.
 Denna sista danskväll kändes det som alla ville ta vara på musiken som bjöds, och dansa hela tiden ut. Därför var det verkligen full fart på dansgolvet, ända till sista låtarna kring halv nio. Då först torkades svetten ur pannan och någon torr T-shirt fick bli sista klädvalet för kvällen. 
 
 Årjängsbesök gladde oss åxå!
 
 
          
 
 Veijo och Linda tar fart i buggen.
 
 Hos BUGG's har vi haft förmånen att även yngre deltagare dansar med. Trevligt tycker vi!
 
 Tommy och Alva
 
          
 Veijo och Marianne i bugg hos BUGG's.
 
 Ett härligt gäng med härlig bugg!
 
 Marie följer Martins guidningar i buggen
 
 
          
 
 Syltoppen från sin bästa sida!
 
          
 
 Rose-Marie och Roger 
 
 Vi valde att skippa någon pause i dansandet i söndags. Vi ville ta vara på tiden till så mycket dans som möjligt. Givetvis stod kaffet på hela kvällen ändå, och det var bara att hämta sig en kopp kaffe och en kaka, när andan föll på. Detta tror vi att de flesta även tog tillvara på, för visst smakar en kopp kaffe bra under dansens virvlar! 
 
          
 
          
 
          
 
 Själv klev jag upp på scenen emellanåt och bara tittade på Er. En ynnest man haft som "danslärare" att kunna njuta av Er fina bugg. För det har jag verkligen gjort! Vem vet när denna möjligheten kommer igen...
 
 BUGG's gänget är ett duktigt dans-gäng!
 
 Framtiden vet vi inget om, och som vi nämnt tar vi en pause i höst åtminstone. Vi har alltid haft som målsättning att BUGG's ska vara bäst. Ett mål vi vi kommit ganska nära tycker vi. Först och främst ska vi ha en bra bugg, där variationerna är många. Vi ska ha bra musik att dansa till, ett krav utan kompromiss hos BUGG's!
 Vi vill ha trivsel under våra kvällar, rent och snyggt. En lättläst och återkommande information med vår gula lapp. Vi vill ha fika och tilltugg under pauserna. En livlig och bildrik blogg, och en facebook-sida som uppdateras, ofta. Kort sagt, vi vill ha nöjda kunder och dansare som ska vara stolta att ha dansat med BUGG's!
 Dock tar verksamheten en hel del tid, som Ni säkert förstår. Tid vi nu väljer att använda till annan sysselsättning. Även om valet inte är helt lätt att göra, det ska sägas!
 
          
 Tommy och Victoria                               Maria och Roger    
 
 Dans som en av de bästa aktiviteterna. 
 
          
     Stefan och Marie-Louise                               Marie och Fredrik           
 
Vi tar ner BUGG's-klockan!
 Givetvis den sista aktiviteten, som vanligt hos BUGG's!
 
 För Er som vill dansa med oss under sommaren är det ett tips att söka upp "Sjöhagebryggan" på facebook, och gå med där. Där siktar vi att anordna lättsamma kvällar, i mindre format, med dans som given ingrediens.
 I övrigt säger vi Tack så länge, för många trevliga danser, och hoppas att Ni har trivts med BUGG's!
 
 Sänd gärna in Era dansbilder via BUGG'sMs under sommaren så kan vi publicera dem på bloggen, till allas nöje. På facebook hoppas vi att Ni resonerar kring dansevenemang i vanlig omfattning. 
 
 På återseende någonstans, på någon dansbana i framtiden!              Hälsar BUGG's / Ulla å Arne
 
Å hoppas NI ser tillbaka å säger: "Ska de va bugg, då ska de vart BUGG's!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0