Motionsdansen är i full gång!

Välkommen på Motionsdans hos BUGG's!
 
        
 Roger i fox med Lisbeth och Lena 
 
        
 Peter och Elin                                     Martin och Anna
 
Carina och Roger under söndagens dans 
 
 Det känns bra att Motionsdansen är på gång igen, och det kan vi gott säga då vårens andra dans gick av stapeln i söndags. Vår sista timme med dans ger ett skönt avslut på kvällen, och ger pulsen en chans. Att sedan Motionsdansen är ett utmärkt tillfälle att träna lite extra, passade bra eftersom vi presenterat en ny figur i buggen denna söndag. För visst var det bra att ge "Baklåset" lite extra träning!
 
          
 
          
 
 Killens vändning i "Baklåset"? 
I vilket fall är det Lotta och Roger som buggar på.
 
 Nya figuren "Baklåset" fick sällskap med grundvarianterna av "Katapulten", och passades där in i "Polisturen". Nästa söndag skall vi testa på att kombinera med några andra varianter av just "Katapulten". Kul att kunna ge fler inramningar av våra kombinationer.
 
 Lena och Veijo
 
 Tommy bjuder Carina på några buggsvängar
 
 En hel del av våra kursare passade på att stanna kvar, samt några ytterligare dansare dök åxå upp. Vi hoppas att fler skall ta tillfället i akt till en söndagsdans, när andan faller på. Här betalar man ju per gång, och man binder inte upp sig på något vis, utan dansar med oss när det passar. Därför tipsar vi verkligen att besöka BUGG's på söndagskvällarna för en svängom mellan 19.30 och 20.30!
 
          
 
 Lotta och Veijo
 
 Vi gillar skarpt när vi får lite mer långväga dansgäster! Ett gott gäng från Årjäng besöker oss regelbundet på både Kurs och Motion. Ja till och med Dansäster från Töcksfors, gästar oss på söndagarna. Vi kan bara buga, och tackar verkligen för visat intresse! NI är så Välkomna ska Ni veta!
 
           
 
          
 
 Själva valde vi att ställa kosan mot Årjäng på tisdagskvällen, för att dansa med gänget som träffs i Liane Bygdegård. Här träffs nära tjugotalet buggare på tisdagskvällarna och idkar sin hobby, nämligen bugg. För oss känns det extra skönt att kunna åka på dans utan att släpa utrustning och förbereda dansandet. Att man sedan möts av ett härligt glatt dansgäng, gör inte resan mindre angenäm! Tack till Er i Årjängs Bugg-gäng!
 
Säkert "Fall" för Carina med Veijo
 
 I övrigt hoppas vi att Ni gillar bilderna, och siktar in Er på mera Kurs och Motion på söndag hos BUGG's igen!
Kom ihåg att tipsa Era nära och kära till ett besök under vårt inledande DansCafé, för att se vad vi håller på med på våra möten! Ett besök med fika och trevlig musik, hoppas vi kan locka!
 
Till dess önskar vi Er en fortsatt trevlig vecka!            Hälsar BUGG's / Ulla å Arne
 
Och påstår med övertygelse att: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0