Välkomna på Kaffe med Dans!!

Välkomna till BUGG's 
 
Vi, Ulla å Arne, hälsar som vanligt varmt Välkomna till BUGG's!
 
 Får vi lov att säga att vi är på rätt sida av Nyår? I varje fall är det så vi känner. Allt eftersom återvänder ljuset, och vi siktar på en ny vår igen, även om vägen dit bara har börjat. Ett alldeles utmärkt sätt att förkorta den vägen, genom is och snö, är att ta sällskap med det härliga Dans-gänget hos BUGG's. Ett recept som vi garanterat vet fungerar! Häng med så får Du se!
 
 BUGG's har dansat klart sin 10:e säsong, i och med förra årets avslut. 10 år med i stort sett samma upplägg av Kurs och Motion. Så det är kanske inte så konstigt om vi funderat på hur vi skulle kunna förändra, och ge dansen en lite annorlunda inramning. En form av dans vi själva skulle vilja komma till. I den andan lät vi sista danskvällen i höstas, gå i  detta lite nyare tema. Ett tema i kände verkade nytt och spännande. Därför säger vi
Välkomna till 2015 år dans-säsong hos BUGG's med Dans-Café!
 
En trivsam avslutningskväll under höstens sista dans hos BUGG's.
 
 Självklart får upplägget en lite annorlunda utformning, i och med denna nya skepnad. Nybörjarkursen utgår under dessa veckor av vårt lilla "expriment", men i stället öppnar vi dörrarna kl.17.00 och bjuder in till Dans-Café med stilla dans-musik till kaffet.
 
       
 
 Här hoppas vi att fler ska kunna komma och lyssna till skön musik i lagom volym, och givetvis även kunna ta sig en dans om känslan för det infinner sig! Så bjud gärna med Dig släkt eller vänner, och ge dem en bild av dansen när den är som bäst! Å givetvis finns kaffe och dopp till hands...
 Samtidigt bjuder vi även Dig som funderar kring detta med dans, Hjärtligt Välkommen! Kanske bara titta å lyssna, över en kopp kaffe. Och vill Du, ger vi Dej förstås en lite introduktion i dansens värld!
 
Kursdel med repetition och glada återblickar.
 
 Av erfarenhet vet vi att BUGG's Repetitions-kurser är populära. Därför vill vi lägga tyngdpunkten här denna säsong. En kursdel som ger många sköna återblickar vad gäller buggturer, men även möjlighet att, bl.a, ta upp den så viktiga foxtroten under våra repetitionskvällar.
 Nu siktar vi på att dra ner på tempot en smula och göra repetitions-kvällarna så innehållsrika som möjligt, för alla Dansvänner. Med möjlighet även för Er med mindre antal kursdelar "i benen" att få en nyttig kursdel. Givetvis hoppas vi åxå på nya deltagare som dansat sin introduktion i annan regi!
 Som vanligt kryddar vi detta med BUGG's härliga stämning! Därför tror vi på en fantastisk trevlig repetitionskurs under våren 2015! Så är det någon gång Du skall kursa med BUGG's, så är det Nu!
 
         
Sköna dansbilder från förra årets danskurser hos BUGG's.
 
  Efter repetitionsdelen dansar vi givetvis vår traditionella Motionsdans igen! En uppskattad del av danskvällarna hos BUGG's! Här ändrar vi inte på ett vinnande koncept, utan bjuder på dansant musik passande till både Fox och Bugg. Motionsdansen ingår givetvis för Er som går vår kursdel, men går med fördel att avnjutas som enskild del åxå. Så här är givetvis alla Dansvänner Välkomna att ta del av BUGG's stående punkt under kvällarna, Motionsdansen!
 
Vårsäsongen 2015 
Start: Söndag 18 januari
Syltoppen  Säffle
 
Dans-Café:          17.00 - 18.00      fri entré.
Repetitions-Kurs 1: 18.00 - 19.30    250:- / 6 ggr.
                       Motionsdans:      19.30 - 20.30  40:- / gång    (Kursare fritt)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Välkomna till Dans-säsongen 2015 med BUGG's!                                      BUGG's / Ulla å Arne
 
"Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0