Motionsdans i virustider.

Söndagsdans med goda Vänner
 
          

          
 Pernilla tar en fox med Karlsten och Martin
 
 Det råder virustider i bygden. Både jag och Ulla har redan haft påhälsning av nämnda, och fler verkar ha besök för tillfället. Därför har vi märkt att det saknas några varierande dansvänner under söndagarna.
 Sedan är ju vintern en resandes tid, när man kanske besöker varmare breddgrader. Så är åxå fallet, och i förra blogginlägget hälsar Lennart, med havsutsikt, via foto. Vi önskar en trevlig vistelse förstås och välkommen tillbaka till buggen igen. Sedan önskar vi även snart tillfrisknande för våra virusdrabbade Vänner till lika!
 
Andreas är hemkommen med solbränna, och bjuder Linda på lite bugg.
 
 När vi publicerat måndagens blogg, stannade vi kvar vid datorns tangentbord och klickade fram till våra första dansbilder från kurserna. Årtalet var 2008, och bilderna var från höstterminen. Bilderna har inte dagens kvalitet, det är ganska tydligt. Vi hade heller inte lärt oss att behandla och redigera bilderna på den tiden.
 Men, så roligt det är att se vännerna som dansade med oss då. Några ser vi fortfarande varje söndag, här är vi förstås glada att Ni gillar oss och troget följer BUGG's.
 
 Lena och Peter under söndagens Motionsbugg.
 
 Några av den tidens dansare kommer lite mer sporadiskt till oss, när tid och andan faller på. Så trevligt det åxå! Till det så kommer den stora gruppen som dansat med oss, under kortare eller längre tid, men som av olika anledningar skiftat intresse och hobby. Så många som lämnat närminnet, men glatt dyker upp när bilderna berättar sin historia. Vilken grupp man än kan hänföra Er alla, så är det jättekul att ses igen, även om det "bara" blir via gamla bilder.
 
 Senaste varianten, "Baklåset"
 
 Ser Ni vilken buggtur som Bengt-Åke tänker bjuda Monika på?
 
          
 Å visst har han fler buggturer på lager att bjuda på!
 
 Gamla bilder väcker gamla minnen, så är det. Dryga elva års dans-kursande har givit många möten med människor. Förmodligen är det detta som blir ett av de mest värdefulla man har kvar, minnen av alla dansvänner som man mött. Till vårens finalkväll funderar vi på att plocka fram några av bild-bibliotekets gulkorn och låta dem rulla på en av skärmarna. Förmodar att Ni åxå får ett och annat minne uppväckt då...
 
 Peter har kurerat sig från virus-attack och tar en dans med Ann-Louise.
 
 Hej och tittut!
 
  Den ökning av antalet vänner som dansen ger, får vi oss berättat då och då. För när man rör sig i bygderna, i skilda ärenden, är det inte ovanligt att stöta ihop med någon man tidigare mött i dansens virvlar. Samtalsämnet är givet från första mening. Hur står det till med dansen för dej? Inte ovanligt att man får flera trevliga dans-historier berättat för sig. Dans är något som, oftast, ger glada minnen, som man gärna dessutom delar med sig.  Dans förenar och är ju samtidigt en viktig del av vår kultur. Just kultur, som uppstår då människor gör något tillsammans. Ett ämne vi nuddat vid tidigare i bloggen...
 
 Linda och Ulla sorterar reda i persedlar och rekvisita.
 
 Så även om dansgolvet var lite mindre besökt i söndags, odlade vi som var där, vår bekantskap på bästa sätt. Med dans så klart! Hoppas förkylningarna gett vika till nästa söndag, då vi siktar på mera kurs och Motion med härliga Vänner hos BUGG's!
Hälsar BUGG's / Ulla å Arne
 
Å påminner nya å gamla vänner att: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0