Motionsdans #2 a là BUGG's!

Motionsdans 2.0 
 
Anna och Martin buggar loss med BUGG's! 
 
 Det var ju inte meningen att vi skulle bugga och dansa nå't mer i BUGG's regi! Elva år av Motionsdans och Danskursande tyckte vi kunde vara nog. För trots att det har varit jättetrevligt, har det ju tagit en hel del tid av vårt vanliga liv, en hel del vardagspyssel som blivit efter. Så nu skulle vi pyssla med annat, tänkte vi...
 
 
   
 
   
  
   
  
   
 
 En hel del snack över kaffekopparna runt köksbordet har det blivit, om vad vi saknat alla härliga Dansvänner. Alla vänner som har saknats så mycket, sen vi pausade dansen.
 Därför hyrde vi Syltoppen på nytt, och plitade ner en annons på facebook om Motionsdans på nytt, i hopp om att någon skulle nappa på lite Motionsdans. I BUGG's vanliga regi förstås...
 
Vi tackar Lotta och Lennart för en härlig dansbild!
 
 Jo, men visst dök en hel del gamla Dansvänner upp igen. Dessutom har en hel del nya åxå dykt upp under vårens danser på Syltoppen. Jättetrevligt tycker vi! Sedan har även vänner från både Årjäng och Dalskog, åxå gästat oss under vårens Motionsdanser! Från övriga danskurser har danssugna provat på BUGG's danser, och vi kan förstås bara hoppas att de gillat vårt koncept!
 
   
 
   
 
   
 
 BUGG's har ju alltid satt dansglädjen i första rummet! Det ska vara kul med dans! Som vanligt lägger vi stor vikt i att hitta dansant musik,som skall ge det där suget efter dans! För även om orken sinar, skall musiken inte gå att låta bli att ta en dans till, å en dans till... Det är det vi kallar Motionsdans! 
 
Ja visst har det buggats på Syltoppen igen! 
 
 BUGG's motto har alltid varit "Dans med hjärtat!"
En dans med hjärtat, en dans för hjärtat, och inte minst, en dans med hjärte-vännen!
Vad mer kan man kalla Dansglädje? BUGG's i ett nötskal!
 
   
 
   
 
 På skärtorsdagen den 13:e april dansar vi final för vårens Motionsdans hos BUGG's! Ni som av olika anledningar inte besökt oss under våren, ta tillfället i akt och ta en dans med oss! Ni som dansat med oss tidigare, gör ett återbesök och träffa gamla dansvänner igen! Ni som inte provat på BUGG's tidigare, kan vi inte annat än uppmana till ett besök hos ett trevligt Dansgäng i Säffle! 
 Vi serverar dansant musik som passar till traditionell fox och bugg, det tror jag våra Dansvänner skriver under på!  
 
 Karlsten och Victoria visar dansglädje hos BUGG's!
 
Så varmt Välkomna till vårfinal hos BUGG's på Syltoppen i Säffle, skärtorsdagen den 13:e april!
Vi spelar upp från kl. 18.00 och siktar på att avsluta runt 20.30.
Pause ca kl. 19.20 till medhavt knyte.
Entrè till låga 40:- / person.
Varmt Välkomna hälsar BUGG's / Ulla å Arne
 
"Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"
 
Då som nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0