BUGG's firar far med dans!

 Söndagsdans i Tveta!
 
      
 
 Förra söndagen dansade vi ju klart höstens kursomgång. En kursomgång som vi förlängde med två extra kvällar. Alla dessa kvällar har varit ganska fullmatade med träning, av många buggturer. Förstår att vi emellan åt pressat Er ganska hårt, speciellt för de som är nya hos oss. Då blir ju även de turer vi "gamlingar" repeterar, nya för Er. Detta var en av orsakerna att vi bjöd in till lite extra dansträning, så vi kunde öva i lite mer lugn och ro på vår bugg.
 
      
 
  Nu kolliderade vår dans med firandet av Fars Dag, och kanske var det en av orsakerna till ett lite mindre deltagande. Dock fick vi som kom till Tveta Bygdegård i söndags kväll, dansa en hel del.
 Vi hade pusslat samman en låtlista passande till bugg och foxtrot första halvan äv kvällen. Efter halvtid växlade vi över till bara bugg, och höjde tempot en liten smula, och som hade sin betoning på motion. Riktigt trevligt blev det i alla fall!
 
      
  
 
 
 Björn-Ove passade på att öva lite dubbelbugg med Annica och Monika.
 
      
 
  De här tillfällena passar ju så bra till att träna lite extra på våra buggturer. Under hösten har vi ju presenterat åtminstone tre varianter som är nya för BUGG's. De här har vi inte hunnit att nöta in ännu, så att de sitter säkert i minnet. Blir lite tvekan för oss åxå när tempot ökar på. Därför känns lite extra dans så värdefullt.
 Har NI hittat någon favorit bland de nya buggturerna? Själv har jag blivit lite förtjust i den vi kallar "Kompistur med detalj". Känner att tjejens halva högervarv och flytt från vänster till höger sida i slutskedet behöver finputsas på, för min egen del...
 
       
  
       
 
  I vilket fallsom helst vill vi erbjuda ytterligare ett tillfälle för träning. Så nästa söndag, den 17.e november, har vi på nytt bokat Tveta Bygdegård för att dansa för sista gången i år. Vi hoppas att det kan passa för de flesta av våra Dansvänner.
 Självklart är det inte bara Ni som dansat med oss under hösten, som vi hälsar Varmt Välkomna. Samma hälsning gäller förstås alla Ni som dansat med BUGG's tidigare, och även Ni nya Dansvänner som är nyfikna på vad BUGG's är för något.
 
Varmt Välkomna allesammans till Tveta Bygdegård,
söndag den 17:e november kl. 18.00!
 
Entré endast 40:- per person!
 
Hjärtligt välkomna hälsar BUGG's / Ulla å Arne
 
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Inför denna sista årets dans, ser vi ingen orsak att ändra på:
 
"Ska de va bugg' ska de va BUGG's!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0