Vi säger Tack för 2019!

 Finaldans i Tveta Bygdegård!
 
 Glada besökare på höstens sista dans.
 
 För att erbjuda så många av höstens kursdeltagare på lite extra träning, hade vi ordnat två stycken danskvällar. Under hösten har vi haft ett gäng som gått en, lite förlängd, nybörjarbugg. Går man som helt ny på denna kursdel, blir självklart allting nytt. Vi matar på med ny grundrörelse och buggturer på det. Att kunna ta in allt detta på några kurskvällar är inte helt lätt. Så det är klokt om man tar de tillfällen för träning som erbjuds. Minns själv hur nyttig den träningen var för mig, för längesen...
 
      
 
      
 
      
 
 Under fortsättningskursen dyker lite av samma fenomen upp. Denna säsongen har vi bjudit på åtminstone tre stycken helt nya buggturer. Dessa är heller inte lätt att nöta in på kurskvällarna enbart. Så även här passar det alldeles utmärkt att använda de extra danskvällar som erbjuds, till lite ytterligare träning på figurerna. Sedan har ju de flesta av dessa deltagare en god portion buggturer i bagaget, och här krävs träning att pussla samman personliga figurer tillsammans med de nya turerna. Själv hittar jag nya kul variationer och serier. Just detta som gör buggen så kul att ständigt bygga om, och ut, och till...
 
 
 Mimmi bjöd "danslärar'n" på svängom.
 
 Sedan har vi ju detta med motion åxå! Själv har jag minimal lust med både promenader å löpning, finns alltid något vettigare att göra. (Knäpp inställning måhända, men så är jag..)
 Men gäller det dans så finns både tid och lust. Inga problem att prioritera om en smula i agandan då. Vi fixar till frisyren, packar korgen med torra t-shirts och dryck, sedan ställer vi kosan mot dans som erbjuds.
 Här kan man verkligen förena nytta med nöje, eller "Dans med hjärtat" som vi i BUGG's gärna säger. Deviset har tre betydelser: Dans med hjärtlig glädje. Dans för hjärtat, motionen således. Och inte minst, Dans med hjärtat, dans med hjärtevännen sin. Ett ordspråk vi försöker leda BUGG's i sin verksamhet!
 
      
 
      
 
 
 Nåväl, allt har sin ände. Vi sätter punkt för höstens dansaktiviteter för 2019, i och med söndagens dans. Själva tar vi sikte på stöket med advent och jul, och förmodar Ni gör något liknande. Passar det in sticker vi nog och dansar, om dans står på programmet någonstans. 
 Vad som sker efter nyår vet vi inget om än. Om nu någon skulle vara sugen på att lära eller repetera lite bugg, så kanske vi packar ner pinalerna igen och spelar upp till dans.
 Det har hänt förut...
 
      
 
      
 
  Vi vill med detta säga ett stort Tack till Er alla som deltagit i höstens verksamhet hos BUGG's! Det har i vårt tycke varit en verklig trevlig höst tillsammans med Er alla! Så en trevlig advent och God Jul om vi inte hörs av innan dess. Sköt om Er, och dansa om det spelas upp till dans nå'n stans!
 
 
 Tack för i höst hälsar BUGG's / Ulla å Arne!
 
Men ser för den skull ingen orsak att ändra sig i tanken om att:
 
"Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0